Λίγα λόγια για εμάς

Η V WAY λειτουργεί απο το 2008.
Θεωρείται μία από τις δυναμικότερες στην Περιφέρεια της Α.Μ.Θ.  και επεκτείνεται συνεχώς, με σημαντικές συνεργασίες στον τομέα των διεθνών μεταφορών.

Διαθέτει μια τεράστια εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών πάνω από 35 χρόνια.
Αυτή την στιγμή η επιχείρηση διαθέτει 5 ιδιόκτητα αυτοκίνητα και 6 καρότσες και ενώ αναπτύσσει δίκτυα και συνεργασίες με άλλες μεταφορικές εταιρείες για την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων εργασιών της .

Η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα Βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών της και συνεργατών της, έτσι ώστε να παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και αξιοπιστίας  προς τους πελάτες της.

Το δίκτυο κάλυψης της εταιρείας για διεθνείς μεταφοράς περιλαμβάνει τις παρακάτω χώρες: Ελλάδα, Ρουμανία, Αλβανία, Σερβία, Βοσνία, Κόσοβο, Κροατία, Σλοβενία, FYROM, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Ρωσία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία, Σκανδιναβία.

Παρέχει καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων.

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία, καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες της το επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους, πρόσθετη κάλυψη με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Η δυναμική παρουσία και ο Βαθμός επαγγελματικότητας σε συνδυασμό με την μεγάλη πείρα των στελεχών της εγγυώνται

  • Συνέπεια και άμεση εξυπηρέτηση με ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων.
  • Ασφάλεια και αξιοπιστία στις μεταφορές.
  • Άψογη οργάνωση βασισμένη σε ισχυρή τεχνογνωσία
  • Έγκαιρη και αυστηρά προγραμματισμένη παράδοση των εμπορευμάτων σας

Εμπιστευτείτε μας για κάθε μικρή ή μεγάλη μεταφοράς σας!